Ervaringen van leerlingen en ouders

Begeleiding leerproblemen

Omdat mijn dochter grote moeite had met rekenen, heeft zij in groep 7 Elsemieke bezocht voor wat ondersteuning bij het rekenen.

Elsemieke heeft haar met veel geduld en enthousiasme geholpen om het rekenen meer onder de knie te krijgen. Door de bijlessen van Elsemieke, kan mijn dochter het rekenen meer automatiseren, heeft zij nu ook de grotere tafels onder de knie en is zij zelfs op de CITO toets een niveau omhoog gegaan! Hier zijn wij uiteraard heel blij mee en ben ik als ouder supertrots op mijn dochter.
Door Elsemieke haar geduld, enthousiasme en gezelligheid heeft mijn dochter geen enkele keer tegen de bijles opgezien. Mijn dochter kijkt met een prettig gevoel terug aan de bijlessen van Elsemieke.

Nanik van Willegen
Ouder

Exacte vakken en examentraining

Ik heb nogal wat moeite met wiskunde en natuurkunde, dus ben ik op zoek geweest naar bijlessen en kwam bij Elsemieke terecht.

Een keer per week twee uur lang. Ik deed hier niet alleen mijn huiswerk maar ook herhaalde ik dingen die ik lastiger vond. Ik kon iets vijf keer uitgelegd krijgen zonder dat ik druk op me voelde wat erg fijn was. Ik heb eerder van andere mensen bijles gekregen en ik merkte het verschil dat ik bij Elsemieke de tijd veel sneller verliep.

Ze heeft een manier van uitleggen dat makkelijk is te begrijpen en zet er enthousiasme in die ze naar jou uitstraalt. En met dank aan alle hulp die ik heb gekregen ben ik ook geslaagd!

Emma van der Leij
Kind
Begeleiding1_PraktijkBijDeHand
Begeleiding_Schilderen_PraktijkBijDeHand

Begeleiding wiskunde

Sinds de derde klas van Havo heb ik bijles gehad voor wiskunde A en soms hulp gekregen met andere vakken. Gemiddeld kreeg ik een keer per week bijles van Elsemieke. Ze is erg goed in uitleggen en was erg geduldig met dingen die ik niet snapte.

Met de hulp van Elsemieke haalde ik betere cijfers dan voorheen. Verder heeft Elsemieke me ook geholpen met de voorbereiding voor toetsweken, doormiddel van het maken van leerschema’s. Mijn examens ging ik goed voorbereid in door de leerschema’s. Geslaagd ben ik dan ook zeker! Op de bijles na konden we ook lachen samen. Al met al ik heb er veel van geleerd!

Evelien Oudman
Kind

De ervaring van ouders en kinderen motiveert en helpt ons verder

Praktijk bij de hand

Instaptoets opleiding

Ik vond de bijlessen heel duidelijk omdat Elsemieke alle informatie goed op mij over wist te brengen. Ze had veel oefenopdrachten en goede aantekeningen. Ik vond haar goed georganiseerd en aan de hand van een planning zijn we alle onderwerpen bij langs gegaan, zo wist ik altijd wat we die dag zouden gaan doen. Op de instaptoets zelf kwamen heel veel vragen in de vorm zoals ik ze had geoefend en geleerd bij Elsemieke. Ik heb dus veel aan haar bijlessen gehad.

Ons doel hebben we ook bereikt: ik ben geselecteerd voor de opleiding! Ik ben hier echt blij mee, omdat Elsemieke voor een groot deel voor dit geweldige resultaat heeft gezorgd. 

Dominique Bont
Kind